Heidenstamsgatan

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Heidenstamsgatan, Uppsala


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

1,5 vid Heidenstamstorg
Lägenhet uthyres pga av utlandsvistelse. Uthyrningsperioden är 15 okt 2016 tom 31 maj 2017 och därefter from 1 aug tom 31 maj 2018 med 2 månaders ömsesidig uppsägning. Kan diskuteras. Månadshyra är 7000 kr och betalas förskottsvis. I hyran ingår vatten, värme och el. Referenser och en månads deposition kommer att krävas.

Lägenhetsbeskrivning
Lägenheten är belägen en ½ trappa upp och består av ett stort vardagsrum/sovrum med fint ljusinsläpp. 45 kvm + . Matplatsdel/arbetsrum med plats för bord, stolar och kökssoffa. Köket har kyl, frys och ett fönster samt dörr till inglasad balkong med balkongmöbler som vetter mot stor och fin innergård. Möblerad hall med 3 garderober och 1 städgarderob. Stort badrum med rymlig duschkabin, golvvärme och handdukstork. Uthyres med eller utan enkelt möblemang och husgeråd enligt överenskommelse/i enlighet med önskemål.
Tvättstuga och torkrum finns i källaren, i anslutning till lägenheten. Likaså cykelförråd. Lägenheten är lämplig för en till två personer.

Område
Lägenheten ligger i ett lugnt och trevligt bostadsområde i Löten (ca 2 km till centrum), intill Heidenstamstorg där du finner service såsom ICA-butik, apotek, frisör, gym, restaurang, pizzeria mm. Bra bussförbindelse (2:ans buss) till centrum (13 min). Det finns gratis bilparkeringar i anslutning till lägenheten och porten vetter mot lugn och fin innergård.

Skicka ett mail där du kort berättar om dig själv samt bifogar dina kontaktuppgifter om du är intresserad. Du/ni är också välkomna att ställa frågor. Dock är det snabb process som gäller.

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Villkor etc. gällande uthyrningen:
• Uthyres mot 7000 kr/månad som betalas i förskott den 25:e varje månad. I hyran ingår vatten, och värme, el samt viss möblering (om så önskas). Vid tillträdet 15:e oktober betalas hyra för halva oktober samt för november månad.
• Kontrakt upprättas med hyresgäst, där personuppgifter måste kunna lämnas för godkännande av bostadsföreningens styrelse.
• Hyresgästen förutsätts ha ordnad ekonomi: fast inkomst/anställning eller vara heltidsstudent utan betalningsanmärkningar. Om inte behövs en borgenär.
• Deposition på en månadshyra erläggs i samband med kontraktsskrivning. Återfås efter besiktning, dagen du flyttar ut.
• Hemförsäkring krävs för att både skydda er samt vår egendom.

Övrigt
* Uthyraren värnar om föreningen och stillsamma grannar varför lugn och ansvarsfull person eftersökes. Rökare, djurägare och festprissar undanbedes.

* Uthyraren är rak och tydlig men samtidigt flexibel och enkel att ha att göra med. Detsamma förväntas av andrahandshyresgästen.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala