Herrhagsvägen

Uppsala
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Herrhagsvägen, Uppsala


Hyra:

18000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

115 m2


Beskrivning

Parhus till familj eller studenter fr aug/sep
På grund av arbete utomlands hyr vi nu ut vårt vackra hus i Stenhagen under minst ett år, med goda möjligheter till förlängning, eftersom vi antagligen stannar kvar minst 2,5 år på utlandsposteringen.

Huset är på ca 115 m2 med stora umgängesytor på nedre våningen och 4 sovrum på övervåningen. Huset har dessutom en trädgårdstomt med altan och uteplats både framför och bakom huset. Två badrum finns, ett med dusch och ett med badkar.
Plats för två bilar, en av dem under tak.

Mycket vackert och lugnt område nära natur samt löp- och motionspår. I närheten finns dessutom Stenhagens Centrum, med Willys, Ica Maxi, Systembolaget, Jysk, Rusta och ett antal andra affärer. Bussen går i princip utanför dörren, 25 minuter till centralstationen. Med cykel tar det 20 minuter till centralen och ca 15 minuter till universitetsområdet.

Vi söker ett företag, en förening, en familj eller kanske fyra studenter som vill dela. Inga betalanmärkningar är enda kravet. Eftersom det är ett parhus måste det vara lugnt efter 22:00 och kvällstid vardagar.

Huset hyrs i första hand ut omöblerat, men eventuellt kan vi lämna lite saker i gemensamma utrymmen (vardagsrum och kök). El och bredband ingår ej i hyran.

OBS! Depositionsavgift på en månadshyra + en månadshyra i förskott.

Svar tas dessvärre endast emot via mejl - eftersom vi inte har tid att svara i telefon hela tiden. Vi kontaktar de personer som vi anser intressanta.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala