Hjalmar Brantingsgatan 9B

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hjalmar Brantingsgatan 9B, Uppsala


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

38 m2


Beskrivning

Centralt belägen 1:a uthyres i Fålhagen
Hej,

Kommer hyra ut min lägenhet i centrala Uppsala från början av oktober till juni 2017 då jag ska flytta in med min flickvän.

Lägenheten, en etta på 37,5 kvm med sovalkov, är centralt belägen på Hjalmar Brantingsgatan i Fålhagen, med endast 300 m till Vaksala torg och fem minuter till centralstationen. Lägenheten ligger i en vacker 40-talsfastighet med högt i tak, separerat kök, helkaklat badrum, ekparkett i alla rum samt en balkong i bästa solläge (sydväst). Genom föreningen får du tillgång till tvättstuga, cykelförråd, bastu och gemensamma uteplatser på den vackra gården.

Värnar om föreningen och mina trevliga grannar så jag söker en lugn och ansvarsfull person med fast inkomst, rökfri och utan betalningsanmärkningar. Hyresgästen kommer även behöva godkännas av föreningens styrelse.

Lägenheten hyrs ut delvis möblerad med en hyra på 8000 kr i månaden, då ingår värme, el och bredband. En månadshyra kommer även tas ut i deposition.

Skulle du vara intresserad får du gärna skicka ett mail där du kort berättar om dig själv samt med dina kontaktuppgifter, jag hör av mig snarast möjligt till dem som är aktuella.

Bästa hälsningar,

Christofer

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala