Hugo Alfvéns Väg 16, 756 49Uppsala

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hugo Alfvéns Väg 16, 756 49Uppsala, Uppsala


Hyra:

4200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

1 rum i en 3a uthyres
Jag söker en inneboende (tjej) till min 3a, med inflytt den 1 februari. Vid inflytt kommer hela lägenheten vara nyrenoverad. Ditt rum är drygt 10 m2 med parkettgolv och nya tapeter. Tillgång till vardagsrum, balkong, utrustat kök och badrum med förvaring samt viss förvaring utanför rummet. Lägenheten ligger i Valsätra på andra våningen (hiss finns), ca 100 meter till busshållsplats och nära till affärer. Lugnt område. Hyran är 4200 kr/månad och i den ingår, internet, el, värme och vatten.

Långtidsuthyrning om allt funkar bra mellan oss, jag kommer plugga på SLU till och med vt-20.
Jag kommer ej kunna visa rummet innan den 16 januari, då vi ej tar över den innan det. Men du kan få se på många bilder, och få exakta mått för rummet. Jag söker en trevlig tjej som är lätt att bo med. Jag ser gärna att du är student och gillar djur. Och skulle du kunna ta hand om mina djur (katt och kanin) om jag åker hem (1 gång per termin) är det ett stort plus.
Jag som hyr ut är en 22-årig tjej som läser till husdjursagronom på SLU.

Om detta låter intressant så skriv några rader om dig själv, som till exempel; din bakgrund, din sysselsättning, intressen, hur din vardag kommer se ut och hur du skulle vara att bo med.

Ej pälsdjurs- och höallergiker eller rökare.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala