Ingvarsgatan 1b

Uppsala
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ingvarsgatan 1b, Uppsala


Hyra:

11000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Etagelägenhet centralt möblerad
Vi hyr ut vår charmiga etagelägenhet i Svartbäcken. Gångavstånd till city, närhet till Fyrishovs bad- och idrottsanläggning samt Röboområdet med elljusspår och till Gamla Uppsalas fornminnesområde. Kommunikationerna är goda med stadstrafikens bussar eller på cykelvägar som går in till centrala Uppsala.Huset är byggt år 1931 av stadsarkitekten Gunnar Leche och totalrenoverades 2009.

Vardagsrum med möjlighet til att ha en sovalkov( skena i taket finns för att sätta upp draperi)
Trappa upp till övervåningen som är ljust och vackert med snedtak, två takfönster, där finns även en separat ut/ingång. Rummet är rymligt och är luftigt möblerat med arbetsbord, dubbelsäng och två byråer. Köket är fullt utrustat inklusive microvågsugn och diskmaskin. Intill köket ligger ett sovrum som har en stor inbyggd garderob med skjutdörrar.I hallen finns det en klädkammare och toalett och dusch finns på nedre botten. En t toppmodern tvättstuga finns i källaren. Trägolv i alla rum, svarta klinkers i hall och toalett.
Internet, tv och telefoni: Fiber via Open Universe.
Hushållsel: Ingår ej i hyran. På Ingvarsgatan 3 sker individuell mätning.
Varm- och kallvatten ingår ej i hyran.
Internet, tv och telefoni fiber via Open Universe ingår ej. Lägenheten hyrs ut 6 mån i taget (1 månads uppsägningstid) med möjlighet till förlängning. En månadshyra i depositionskostnad.

Vi söker par eller studenter med fast inkomst. Skriv ett mail till min email och berätta lite om er själva, passar ni in efter våra önskemål så är ni välkomna att komma och titta på lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala