Järlåsa

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Järlåsa, Uppsala

Hyra:

1423 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

13 m2


Beskrivning

Lediga rum i kollektiv utanför Uppsala
Vi söker nya medlemmar till vårat kollektiv! Kollektivet ligger i Bredsjö utanför Järlåsa, ca 3 mil väster om Uppsala. Det är ca 3 km till busshållplatsen och bussarna går var 30:e minut mot Uppsala och Sala. Det tar ca 35 min till Uppsala. De lediga rummen är 13 och 12 kvm stora. Hyran ligger på 1473 kr och 1423 kr. Då ingår el, värme, vatten, internet och fast telefon.
Vi har gemensam vegetarisk middag och turas om att laga maten. Övriga måltider sköter var och en själv.
Det finns en stor trädgård med växthus och vi odlar tillsammans och hjälps åt att sköta om trädgården. Vi ser gärna att du har intresse av och erfarenhet av odling sedan tidigare. Vi hjälps åt att städa och sköta om huset med hjälp av städschema och veckomöte då vi planerar vad som behöver göras. Vi vill att du ska vara intresserad av att delta i detta.
De gemensamma utrymmen som finns i huset är: två toaletter, ett kök, ett pentry, ett stort vardagsrum, ett mindre s.k. hobbyrum och ett gästrum. Alla har egna sovrum.
Huset ligger precis bredvid en sjö där en kan bada och paddla kanot, och det finns fin skog i närheten. Upplandsleden finns bara några kilometer bort.
Vi är sex personer som bor här och det finns hundar och en katt.

Är du intresserad så skicka ett mail och berätta lite om dig själv och varför du skulle vilja bo med oss.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala