Kansliskrivargatan

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kansliskrivargatan, Uppsala
Hyrdes ut: 2022-08-01
HyraHyra:

8743 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

48 m2

VåningsplanVåningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten: Det är kallhyra där det tillkommer kostnad för din enskilda förbrukning av värme och varmvattenförbrukning. Hyresgästen tecknar eget elavtal. 
Välkommen till Rosendalsfältet i Södra Rosendal!
I ByggVestas fastighet på Rosendalsfältet byggs totalt 98 lägenheter i storlekarna 1 – 4 rok. Inflyttningarna sker etappvis med första inflyttning i december 2019.  Lägenheterna är ljusa och välplanerade med vitmålade väggar och genomgående ekparkett, förutom i hall och badrum där det är klinkergolv. Nästan alla lägenheter har balkong eller uteplats (syns på planritningen). Till varje lägenhet hör även ett förråd i källaren eller på vinden. Köken har vit skåpinredning från Vedum samt köksbänk i mörkt laminat, vit spis med glaskeramikhäll och ugn samt köksfläkt från Fläktwood. Kyl och frys är i fullhöjd eller kombinerad kyl/frys beroende på lägenhetsstorlek. I köket är det även förberett för diskmaskin i de större lägenheterna. Badrummen är helkaklade i vitt, klinkergolv, handdukstork samt spegelskåp ovanför handfatet. Dusch alt. Badkar (framgår av lägenhetsritningen) I badrummen finns även tvättmaskin samt torktumlare alt. kombinerad tvätt/tork. I källarplan finns ett garage med 25 platser, som administreras av Parkando. Precis bredvid vår fastighet erbjuder även Uppsala kommun garageplatser i ett P-huset Dansmästaren med 19 platser reserverade för ByggVestas hyresgäster. Detta P-hus administreras av Uppsala Parkering.  I fastigheten finns även förråd för cyklar och barnvagnar.
Närområdet På Rosendalsfältet byggs och planeras det för både bostäder, skola, förskolor samt nya torg med restauranger, butiker och samhällsservice som vårdcentral och tandvård. 5 minuters promenad från vår fastighet ligger Biomedicinskt centrum. I bottenplan på kv. Dansmästaren byggs en ca 2000 kvm stor livsmedelsbutik (Hemköp), som beräknas öppna under 4:e kvartalet 2020.
Kommunikation och kollektivtrafik  Ett par minuter från vår fastighet ligger en busshållplats med ett flertal busslinjer, och Gottsunda centrum når du med bil på cirka 8 minuter, alternativt Uppsala centrum på cirka 10 minuter. 
Skolor och förskolor Precis bredvid vår fastighet finns Grindstugans förskola, och kommunen kommer att bygga ytterligare 4 nya förskolor samt en ny grundskola. (I dagsläget finns redan en gymnasieskola samt tre förskolor i området.)
Natur och fritid  Rosendalsfältet grönskar mellan bostadskvarteren och lummiga parker ger dig utrymme för rekreation. Vår fastighet ligger nära Kronparken som är ett naturreservat, och Siegbahnsparken som ligger granne med oss kommer att vara färdigställt i oktober 2019.

Området:Södra Rosendal ligger ungefär 2 km söder om Uppsala centrum. Området har fram tills nu varit obebyggt och till stora delar bevuxet med lövträdsdominerande skog. Det nya kvarteret får en varierad och trivsam småstadskänsla. Det ligger nära både Uppsala Universitet och Sveriges Lantbruksuniversitet, och med 3:ans buss tar det bara 6 min till Akademiska sjukhuset. Här finns närhet till grön- och rekreationsområden, och alldeles intill ligger Kronparken. 2012 invigdes Rosendals Tennishallar som förutom tennisbanor har basketplaner och träningsanläggning.
Hyran avser grundhyra samt alla tillämpliga tillägg för just din fastighet. Detta specificeras alltid i ditt avtal och på din hyresavi så att du vet vad du betalar för.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala

Rapportera fel