Kantorsgatan

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kantorsgatan, Uppsala
Hyrdes ut: 2021-09-01
Hyra:

8909 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

38 m2

Våningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

Mer information
Modern och yteffektiv lägenhet på Kantorsgatan 68 Kantorsgatan ligger i det trevliga området Kvarngärdet som ligger ca två kilometer från Uppsala centrum.Här bor du i en lägenhet på två rum och kök. Bostaden har en öppen planlösning med målade väggar och ekparkettgolv. Det rymliga helkaklade badrummet har elektrisk golvvärme. Köket är utrustat med kyl/frys, spis med glaskeramikhäll och ugn. Bostaden är utrustad med säkerhetsdörr, fransk balkong samt persienner. Tillhörande bostaden finns ett förråd på vindsplan. I hyran ingår värme och vatten. Tvättstuga finns på entréplan i fastigheten på Kantorsgatan 68Fastigheten och bostaden är byggd under år 2016.- Ny hyresgäst får hämta sina nycklar till lägenheten och fastigheten tidigast den 1 september kl. 14:00

Kantorsgatan ligger i det trevliga området Kvarngärdet som ligger ca två kilometer från Uppsala centrum. Det byggs nu 370 stycken helt nyproducerade hyreslägenheter under 2016.
Samtliga lägenheter är moderna med öppen planlösning och vitmålade väggar med ekparkett. De rymliga helkaklade badrummen är förberett för tvättmaskin och torktumlare.
Lägenheterna är moderna och yteffektiva om ett till två rum och kök med en area mellan 31 och 48 kvm.
De nybyggda hyresrätterna på Kantorn är fördelade på tolv hus som kommer att bli fyra respektive sex våningar höga. Vi bygger vanliga hyresrätter, studentlägenheter och ungdomslägenheter. Fasaderna är putsade med färger som passar bra ihop med befintlig bebyggelse i området.
I området finns en stor park med lekplatser, fotbolls-, tennis- och en beachvolleyplan. Här finns också pizzeria och Montessoriförskola. Pendelläget är optimalt med bussförbindelse ett stenkast från husen. Det finns även bra cykelvägar in till centrala Uppsala och universitetet.  • Dusch
  • Ekparkett
  • Glaskeramikhäll
  • Golvvärme i badrum
  • Kyl/frys
  • Säkerhetsdörr
  • Vindsförråd


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala

Rapportera fel