Kantorsgatan

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kantorsgatan, Uppsala


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

18 m2


Beskrivning

Hejsan min framtida inneboende
Hejsan min framtida inneboende

Mitt namn är Hanna och jag är en 22 årig kvinnlig student som håller till i en trea på Kantorsgatan, vid Uppsala moské ca 5 minuter från city. Min nuvarande inneboende ska ge upp studierna för att istället börja jobba på annan ort nu till hösten, så jag behöver därför en ny inneboende rätt så omgående.

Jag bor i en trea på 89 kvm i ett område som heter Kantorsgatan med min norska skogskatt Edgar, så att du gillar katter är ett krav, eller i vilket fall en klar fördel. Jag hyr ut ett rum på ca 18 kvm som har egen toa, dusch samt garderobsmöjligheter i anslutning till rummet. Du kommer självklart ha tillgång till kök samt vardagsrum. I hyran kommer även el, vatten och bredband att ingå.

Jag som hyr ut är en glad tjej på 22 år som inleder sin femte termin vid Uppsala Universitet. Jag studerar retorik vid Liberal-arts programmet. Jag är en aktiv och social tjej som gillar alltifrån träning till att sitta hemma och plinka på gitarren, läsa en bok eller rita. Jag tar dock mina studier på allvar och tycker det är viktigt respektera varandras pluggande/studier. Jag är även en rätt så ordningssam tjej som gillar att ha det rent omkring mig, så jag ser helst att även du också gör det så kommer vi fungera super bra ihop.

Kontakta mig för mer information och skriv gärna lite om dig själv, vem du är, dina intressen samt referenser från tidigare boenden. Jag träffas gärna och pratar så att du får se vem jag är och tvärt om.

Vill du kontakta mig via telefon ring efter klockan 17, då jag jobbar hela dagarna.

Hoppas vi ses
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala