Karlsrogatan 81

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Karlsrogatan 81, Uppsala


Hyra:

8900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2


Beskrivning

Nyrenoverad 2:a i fina Sommarro
Hej!

Vi hyr ut vår fina nyrenoverade 2:a på 58m2 från 17 Januari till 17 Maj då vi ska ut och resa. Lägenheten hyrs ut fullt möblerad med bland annat fullt utrustat kök, mikro, tvätt- och diskmaskin. Lägenheten ligger i lugna, mysiga Sommaro med ett par minuters promenad till både naturreservatet i Hågadalen och elljusspåren i Stadsskogen. Det finns en härlig balkong med utsikt mot Hågadalen och sol i princip hela dagen. Butiker, flertalet restauranger och kiosker finns också inom nära gångavstånd. In till stan är det några minuter på cykeln eller till fots (2km) alternativt så tar man en av de tre busslinjerna som går utanför dörren.

Vi söker dig eller er, gärna ett par, som är helt rök- och djurfria, har ordnad ekonomi och vill bo i ett lugnt och fint område med villorna i Sommarro och Kåbo som närmsta grannar.

Uthyrningen är givetvis helt vit och upprättande av kontrakt är en självklarhet. Hyran är 8900:- och betalas månadsvis i förskott. En deposition motsvarande en månadshyra betalas vid påskrivet kontrakt. Vid avslutat kontrakt återbetalas depositionen efter kontroll av lägenhetens skick och städning med eventuella avdrag ifall något mot förmodan gått sönder. I hyran ingår el, vatten och bredband.

Skicka gärna ett mail och beskriv kort dig eller er; vad ni har för sysselsättning och intressen. Bifoga även referenser till arbetsgivare och tidigare hyresvärdar samt dokumenterad inkomst. När vi gått igenom mailen så kontaktar vi er för mer information.

Vänliga hälsningar,
Jonas och Ida

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala