Karlsrogatan 83b

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Karlsrogatan 83b, Uppsala


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

51 m2


Beskrivning

Komplett lägenhet i Sommarro under sommaren
Jag vill hyra ut min lägenhet i 2 månader nu under sommaren från juli till slutet av augusti. Jag har hyrt ut flera somrar förut och det har fungerat bra.

Lägenheten är fullt möblerad med två stora sängar. Den har många stora soliga fönster, balkong med utsikt över en grönskande bakgård där det även finns grillplats. Lägenheten har ett stabilt 100mbit bredbandsbolaget-bredband och det finns även en smart-TV som kan användas för netflix etc. Jag kan även lämna en datorskärm och högtalare som kan kopplas in i t.ex laptop. Köket är stort och fräscht med induktionsspis och ny kyl/frys. I badrummet står ett sittbadkar a la vilda västern. Det finns även lediga parkeringsplatser som är reserverade för oss som bor här.

Lägenheten ligger i Sommarro, det är generellt mycket grönska häromkring och det finns nu två olika närlivs precis utanför. Det är nära (< ca. 5min gång) till två olika busshållsplatser, stadsskogen, fotbollsplaner, friskis och svettis och 4-5 olika restauranger. Till stan, naturreservatet hågadalen eller gottsunda centrum kommer man på 10-15min med cykel eller 5-10min med buss.

Kontakta mig med gärna med en kort beskrivning av er själva, varför ni vill hyra lägenheten och telefonnummer så jag kan ringa upp er sen och anordna en snabb visning!

Mvh, Micke.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala