Kärrvägen

Uppsala
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kärrvägen, Uppsala


Hyra:

7200 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

67 m2


Beskrivning

Del av villa i Norby med egen ingång
Lägenhet i del av villa i Norby uthyres till två djur- och rökfria skötsamma studenter eller motsvarande. Gärna två vänner. Tillträde i början/mitten av maj 2016.

Vi hyr ut en del av vår källare. Lägenheten har egen ingång och är helt avskild från övriga villan. Hyresgästerna delar inga utrymmen med oss. Lägenheten har två separata sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt badrum med dusch. Ca 67 m2. Lägenheten är i bra skick med modern standard och utrustad med bla fullstor kyl och frys, diskmaskin, micro, tvättmaskin. Lägenheten uthyres grovmöblerad och med en basuppsättning av porslin, kastruller mm.

Vi är en familj med två barn på 5 och 7 år som bor i villan. Eftersom det är en vanlig villa är den inte fullt så ljudisolerad som en vanlig lägenhet. Barnens spring på övervåningen kan höras ner till lägenheten.

Närhet till bla BMC, Ångström, Pollacksbacken, SLU. Mycket bra kommunikationer med flera busslinjer i närheten, bla linje 7 med tiominuterstrafik till centrum. Dessutom nära till naturen med både Hågadalen/Nåsten och Stadsskogen inom kortare gångavstånd.

Vi hyr ut hela lägenheten för 7200 kr/mån (3600 kr/mån per person) inkl el, värme, vatten, bredband.

Skicka en intresseanmälan och skriv några rader om dig själv.

Vänliga hälsningar Sofia och Per!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala