Konsumvägen 25A

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Konsumvägen 25A, Uppsala


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

35 m2


Beskrivning

Rum i dubblett till kvinnlig student
Från första februari till och med juni hyr jag ut mitt möblerade boende i Uppsala i andrahand pga utlandsstudier. Du ska vara tjej, icke-rökare och gärna student.

Jag bor i en dubblett (2 rok) i villaområdet Norby tillsammans med en före detta kvinnlig kursare. Lägenheten är en helt fristående del av en villa med egen ingång, två egna altaner, eget kök och eget badrum med tvättmaskin. Du som hyr skulle i så fall hyra mitt rum möblerat samt dela på de gemensamma utrymmena med min rumskompis. Boarean 35 kvm är en uppskattning av de utrymmen du skulle ha tillgång till, det vill säga exklusive rummet som min rumskompis bor i. Den totala boarean är 50 kvm.

Lägenheten är fräsch och funktionell och möblerna håller god standard. I hyran ingår även internet, el, TV och alla köksartiklar. Området är fantastiskt om man älskar natur, då det är beläget precis intill den vidsträckta Hågadalen. Det tar max 20 minuter att cykla till centrum och det finns även bra bussförbindelser dit. Dessutom ligger det på "rätt sida" av stan om du pluggar, och därför tar det bara 7-12 minuter att cykla till de flesta universitetshusen. Det är det perfekta boendet för dig som gärna vill ha möjligheten att komma bort från studentvimlet ibland.

Vid intresse, skicka ett mail med en kort beskrivning av dig själv och varför du behöver boende, så hör av mig till dig om du verkar intressant så att vi kan boka en tid där du får komma och titta på lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala