Kungsängstorg 2

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungsängstorg 2, Uppsala


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Veckopendlare/Inneboende sökes till 1:a i UA
Jag söker en veckopendlare alt. inneboende till min 1:a i centrala Uppsala. Eftersom jag behöver tillgång till lägenheten då och då vore det perfekt med en hyresgäst som veckopendlar (vi hittar en lösning som fungerar för oss båda).

Lite om lägenheten: Det är liten 1:a på cirka 20 kvm (1 trappa upp) alldeles intill Skatteverket i centrala Uppsala. Det tar fem minuter att gå till centrum samt Uppsala resecentrum. En liten ICA butik finns också på gångavstånd.

I hallen finns pentry med spis, kylskåp och frys. Enklare köksutrustning finns. I hallen finns även utrymme för att hänga av kläder etc. Det finns en liten toalett med dusch. Själva rummet är ljust och har en säng samt kistbord. Det finns även ett köksbord med två stolar. En väldigt enkelt möblerad lägenhet för att vara exakt. Det bästa med lägenheten (förutom läget) är att det finns en rymlig balkong. OBS! Bilderna är tagna av föregående hyresgäst vilket innebär att möblerna inte är detsamma.

Observera att det här endast gäller en hyresgäst, inte fler. Det är oerhört viktigt för mig att du som hyresgäst är skötsam (inte högljudd eller respektlös mot grannar) samt att du är rök-och djurfri.

Hyran betalas i förskott och ligger på 4000 kr (inkl. el och bredband), avgiften kan variera beroende på vad vi har för överenskommelse. Lägenheten kommer att vara tillgänglig från och med den 8 juli 2016. Om du är intresserad kan du skriva ett mejl och berätta lite om dig själv och glöm inte att inkludera hur länge du planerar att veckopendla.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala