Kungsgatan 54A

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungsgatan 54A, Uppsala


Hyra:

10500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

67 m2


Beskrivning

Central 2:a i Uppsala
Hyr ut min fina, älskade lägenhet i centrala Uppsala p.g.a. arbete på annan ort. Lägenheten ligger intill Centralstationen, mitt emot Samariterhemmet. Perfekt pendlingsläge och nära till allt i centrala Uppsala.

Lägenheten är på 67 kvadratmeter och ligger två trappor upp i ett femvåningshus, hiss finns. Vardagsrummet har plats för både matplats och soffa/tv och här finns även utgång till inglasad balkong ut mot Kungsgatan. I sovrummet finns flera garderober och utrymme för en 1,80-säng samt för byrå, litet skrivbord eller annat som kan önskas. Köket är fräscht och rymligt med stora arbetsytor och har bl.a. induktionshäll, diskmaskin, fristående separat kyl och frys. Kaklat badrum med dusch och tvättmaskin.

Lägenheten hyrs ut omgående, så snart bostadsrättsföreningen hinner godkänna hyresgästen. Hyrs ut delvis möblerad eller helt omöblerad om så önskas. Icke-rökare oavsett. Hyrestiden är på ett år till att börja med, möjlighet till förlängning finns.

I hyran om 10 500:- ingår värme, vatten och bredband. Kostnad för hushållsel och ev. digital-tv tillkommer. Deposition på 10 500:- som återfås efter utflyttning under förutsättning att lägenheten är i gott skick och välstädad.

Referenser kommer begäras.

För mer information och visning skriv ett mail och berätta mer om dig/er!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala