Kungsgatan 54A

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungsgatan 54A, Uppsala


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

67 m2


Beskrivning

Central 2:a med perfekt pendlingsläge
Hyr ut min kära lägenhet i centrala Uppsala p.g.a. arbete på annan ort. Lägenheten ligger intill Centralstationen, mitt emot Samariterhemmet. Perfekt pendlingsläge och nära till allt i centrala Uppsala.

Lägenheten är på 67 kvadratmeter och ligger två trappor upp i ett femvåningshus, hiss finns. Vardagsrummet har plats för både matplats och soffa/tv och här finns även utgång till inglasad balkong ut mot Kungsgatan. Köket är fräscht och rymligt med stora arbetsytor och har bl.a. induktionshäll, diskmaskin samt fristående separat kyl och frys. Kaklat badrum med dusch och tvättmaskin. I sovrummet står nu en 1,80-säng, en hylla och en extra garderob, finns även inbyggda garderober.

Lägenheten hyrs ut fr.o.m. 1 september eller så snart därefter som bostadsrättsföreningen hinner godkänna hyresgästen. Hyrs ut delvis möblerad (möbler i sovrum) till icke-rökare. Hyrestiden är på ett år till att börja med, möjlighet till förlängning finns.

I hyran om 12 000:- ingår värme, vatten, el och bredband. Deposition på en månadshyra som återfås efter utflyttning under förutsättning att lägenheten är i gott skick och välstädad.

Referenser kommer begäras.

För mer information och visning skriv ett mail och berätta mer om dig/er!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala