Lagerlöfsgatan

Uppsala
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lagerlöfsgatan, Uppsala


Antal rum:

3 RoK

Boyta:

78 m2


Beskrivning

Glada inneboende sökes. 3rum o kök. 3mån
Hej,
Jag är en 29 årig student som pluggar på KTH i Stockholm, men kommer denna sommar att jobba här i Uppsala. Jag har hyrt in mig i min fars lägenhet nu då han är bortrest och har därmed mer utrymme än vad jag behöver och vill gärna dela med mig. Kort om mig, född och uppvuxen här i stan (så ifall du kommer utifrån, behöver du inte Google maps :) ) jag är en öppen, social och driven student, som gillar matematik, finans, sport, träna och umgås med vänner. Har erfarenhet av att bo ihop med andra i olika omgångar och ifall du/ni har det också så är det ett plus.

Jag söker härmed 1-2 skötsamma, lugna och sociala inneboende från och med snarast och 3 månader fram.

Hyra: 1 person 4500 kr/mån; 2 personer 3500 Kr/mån per person (allt ingår, utom internet vilket vi kan lösa). Deposition motsvarar nivån för en månadshyra givet antal personer och lämnas tillbaka vid utflytt.

Lägenheten: 3 rum och kök på 78 kvadratmeter (BV med två uteplatser på fram och baksida). Internet/wifi saknas men detta går att lösa. Lägenheten är halvmöblerad. En toalett och en toalett med dusch/badkar. Stor tvättstuga som ligger i en separat byggnad på gården.

Läget: ca.7 min promenad till Heidenstamstorg, ca.15min promenad till Gränby centrum. 1min promenad till Buss nr.3 .

Övrig info: Ett stort sovrum på ca.22 kvadratmeter och ett mindre på ca. 15 kvadratmeter. För tillfället finns det en 120x200cm säng och en 90x200cm hopfällbar säng i lägenheten. Men en 90x200cm säng är på gång för att hämtas. Ifall du/ni gärna vill ha med din/eran egna säng så är det helt OK. Annars jobbar jag just nu med att orda en tredje säng som ska ersätta den hopfällbara sängen.

Maila mig gärna en kort presentation om dig/er och gärna frågor om du/ni skulle ha det, så återkommer jag så fort jag kan.

Hörs!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala