Lenngrensgatan

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lenngrensgatan, Uppsala


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

14 m2


Beskrivning

Rum i 3a uthyres till kvinnlig student
Möblerat rum (el om önskas, omöblerat rum) i trivsam 3:a uthyres. Lägenheten ligger ca 2 km från Uppsala Centralstation, med bra kommunikationer och cykelavstånd till centrum. Rummet är idag omöblerat därav inget kort, möbleras med 120 cm säng, skrivbord, garderob och ev byrå om önskas.

I hyran ingår el, bredband (Wifi, Telia fiber), vatten och städning av gemensamma utrymmen. Rummet har storleken 13 kvm, vi kommer dela på kök, hall och badrum. Lägenheten är nyrenoverad 2014 med bl.a. ljusa väggar och laminatgolv.

Söker efter en trevlig, lugn och ordningsam hyresgäst som är fokuserad på studierna. Du är djurvän och tål pälsdjur, eftersom det ibland kan förekomma hund i hemmet. Ömsesidig respekt är en självklarhet mellan oss boende och hänsyn förväntas från oss alla. Mer ev. frågor ex tvättstuga odyl kan vi diskutera vid kontakt och ett kontrakt kan upprättas.

Vi som bor här idag är jag och min dotter, som är 19 år (har ett av sovrummen) Jag kommer sova i vardagsrummet, vi är båda arbetande med varierande tider.

Inflyttning möjlig ganska omgående, med en månads betalning i deposition och som betalas tillbaka vid utflytt. Uthyrningen sker med förskottsbetalning i början av varje månad och tillsvidare med 1 kalendermånads skriftlig uppsägning, gäller från båda håll.

Skriv gärna ett mail och presentera dig och gärna hur länge du önskar hyra rummet. Jag kan nås på telefon efter kl. 18.00.

Välkommen till oss!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala