Lindsbergsgatan

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lindsbergsgatan, Uppsala


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

53 m2


Beskrivning

Fin, möblerad tvåa i Sommarro, dec-aug
Hej,

Jag kommer att hyra ut min fina, möblerade och drygt 53 kvm stora tvåa mellan den 1:a december 2015 och den 31:a augusti 2016. Den ligger i Sommarro, i början av Eriksberg, och i närheten finns vackra naturområden (t.ex. Stadsskogen och Håga), löpspår, gym, restauranger och bussar (nr. 4, 6 och 7) som tar en ner till stan på några minuter. Buss nr 6 går direkt till stationen.

Matbutiker, apotek, vårdcentral m.m. finns vid Västertorg, ca tio minuters promenad bort eller halva den tiden med buss. Det tar max en kvart att cykla ner till Stora torget och ca fem minuter med cykel genom Stadsskogen till BMC, det är nära Akademiska sjukhuset, Blåsenhus, Engelska parken osv.

Det är en ljus och mycket fin och fräsch 40-talslägenhet (genomgångslägenhet) på översta våningen, trevliga grannar, original köksinredning, helkaklat badrum, gott om förvaringsutrymmen, balkong i söderläge, tillgång till källarförråd, cykelförråd i källaren, bra tvättstugor och bastu i grannhuset.

Hyran är 9000 kr/månad exklusive el, vilken brukar kosta ca 300 kr. Depositionen är på en halv månadshyra. Inget annat tillkommer utöver hemförsäkring för personliga ägodelar. Jag kan kolla med föreningen om det finns någon ledig parkeringsplats att hyra om det skulle vara av intresse. Det skulle då kosta 60 kr/månad.

Jag hyr gärna ut till en person eller till ett par, men däremot inte till vänner som vill dela lägenhet och alltså hyra varsitt rum. Det är inte förhandlingsbart.

Jag bor inte i Uppsala för tillfället och har begränsade möjligheter att visa lägenheten. Min nuvarande och mycket trevliga hyresgäst kan gärna tänka sig att göra det, men jag vill naturligtvis personligen träffa den som ska hyra. Därför är det viktigt för mig att du som skriver är seriöst intresserad av att hyra lägenheten och, om allt känns bra från bägge sidor, gärna vill skriva kontrakt så snart som möjligt.

Jag vill att den som hyr varken röker eller har husdjur. Referenser från tidigare hyresvärd är önskvärt.

Jag skickar gärna bilder vid intresse.
Jag kan även skicka ett exemplar av det kontrakt som skulle vara aktuellt om så önskas.

Vänligen,
Hannah

English:

I am going to rent out my beautiful, furnished 2 room apartment from the first of December until the last of August. It's about 53 square meters large and is located in Sommarro, in the beginning of Eriksberg.

If this sounds interesting to you, and you only speak English, let me know and I will send you the translated text that has all the information.

Kind regards,
Hannah

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala