Lings Väg

Uppsala
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lings Väg, Uppsala


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Lägenhet i Uppsala uthyres
Nu är det dags för oss att hyra ut vår fina lägenhet på 70kvm från och med 1 augusti. Lägenheten uthyres i minst 6 månader med möjlighet till förlängning.

Lägenheten är på markplan och disponeras enligt följande:
- Rymligt vardagsrum med en öppen planlösning, kök och ett stort sovrum med plats för en stor dubbelsäng.
- En härlig uteplats på 24kvm med morgonsol som ger ett behagligt ljusinsläpp. På uteplatsen finns det gott om plats för utemöbler.
- En perfekt 2,5:a med komplett tvättmaskin och torkmaskin samt diskmaskin. Köket har gott om plats för förvaring och goda arbetsytor.

I hyran ingår värme och vatten. Elförbrukning, bredband samt kabel-tv ingår inte. Baskanaler ingår dock.

Bostaden ligger i det attraktiva området Löten med mycket goda förbindelser till centrala Uppsala. Gångpromenad till Heidenstam torg som ligger tvärs över gatan. På torget finner du Apotek, ICA, restauranger, gym, vårdcentral m.m. Här finner det mesta som du behöver till hands.

Vi vill att du som är intresserad är skötsam, strukturerad, ej rökare, och kommer att behandla lägenheten väl och lämna den i god skick som du fick den. Djur i lägenheten är dock inte tillåtet.

Uthyres omgående!

Hyran: 10.000kr/mån.

Vid intresse eller andra funderingar så ring gärna efter kl. 18.00. Vi ser hellre fram emot att ha en dialog med dig över telefon, än mejlkonversationer.

Ser fram emot ditt samtal!

Vänligen,
Soheila

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Uppsala

Rapportera fel