Linnégatan

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Linnégatan, Uppsala


Hyra:

10500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

53 m2


Beskrivning

Central 2:a med solig balkong
Stor och ljus 2:a på 53 kvm mitt i city (Linnégatan), med balkong i söder och därmed sol från tidig morgon till e.m. Lägenheten ligger på 4:e våningen med utsikt över domkyrkan från balkongen och fin vy över Linnéträdgården från sovrum och kök. Nära till allt! Cafeér och restauranger längs med mysiga Svartbäcksgatan som ligger precis intill.

Lägenheten kommer att hyras ut fullt möblerad (säng, soffa, matbord osv.) och finns tillgänglig att hyra omgående fram till slutet av augusti med ev. chans till förlängning.

Det går jättebra (!!) att ha djur då jag själv har en liten hund som har bott här, så är allvarlig man hundallergiker bör man tänka om.

Hyran ligger på 10.500 kr och då ingår el & internet. Liten och trevlig förening, gemensam innegård att använda med grill (finns även att använda uppe på balkongen vilket är helt OK). I förrådet finns även en herrcykel att få låna under tiden om det önskas.

Det går även bra att vara två personer som hyr. Då det finns dörr intill vardagsrummet så går det att stänga om sig. Jag har bott tidigare med en inneboende utan problem, men jag ser helst att ni är två personer som kommer överens sinsemellan om att bo tillsammans.

Fler bilder finns att få!

Låter det intressant så skicka ett mail med lite info om er själva :)

Med vänlig hälsning,
Sofia

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala