Tillbaka till lägenhetsannonser i Uppsala

Lugnt studerande par söker boende HÖST 2019
Jag söker

Första- & andrahandskontrakt


Maxhyra

10000 kr


Lägenheten söks av: Par
Hejhej! Jag och min sambo ska byta studiestad efter att jag tar sociologiexamen från Umeå Universitet i juni. Vi ska båda studera i Uppsala, min partner Benjamin arkeologi och jag Wilma ska distansplugga samt extrajobba. Vår inkomst kommer därmed vara stabil på åtminstone 20 000 i månaden under hela studieperioden som kommer vara minst tre år. Vi vill jättegärna ha ett boende för lång tid som vi verkligen kan göra oss hemmastadda i, men erbjudanden om kortare kontrakt är också aktuella i.o.m att vi först och främst bara behöver tak över huvudet åtminstone de första månaderna i Uppsala. Vi kommer att ha en bil, så avstånd från universitet och centrum kan sträckas ut lite men helst vill vi bo på cykelavstånd. Parkeringsplats är önskvärt men inte nödvändigt.
Vi kan vara flexibla med inflyttning, men önskvärt mellan 1a Augusti och sista September. Efter september skulle också gå bra om vi hittar något kortvarigt fram till dess och det sedan är ett långvarigt kontrakt.

Vi har goda referenser, tar gärna hand om bostaden och eventuell uteplats lite extra och det är viktigt för oss att vara respektfulla hyresgäster samt grannar. Självklart rökfria och vi planerar inte att skaffa djur.

Skicka gärna ett e-mail på wilmajonsson97@gmail.com eller ring +358 405583448 så kan vi berätta mer om oss.

Vi ser fram emot att höra från Er!


Maila annonsören