Luthagen

Uppsala
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Luthagen, Uppsala

Hyra:

3750 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

76 m2


Beskrivning

Rum i 3,5a i Luthagen uthyres tillsvidare
Hej!

Vi söker en inneboende till vår lägenhet på 76 kvadratmeter i centrala Luthagen. Lägenheten ligger 2 min från både ett Ica och ett Coop och Ekonomikum och Engelska Parken ligger bara ett stenkast bort. Rummet är på 14 kvadratmeter och i hyran ingår bredband 250/10 via Com-Hem, el, vatten och värme och det finns tvättstuga i källaren. Lägenheten är nyrenoverad med ett fräscht kök med stor diskmaskin. Rummet hyrs ut helt eller delvis möblerat. Det finns ett vardagsrum i mindre modell med en mängd spelkonsoller samt en stor TV där både Netflix och Plex finns att tillgå.

Vi som bor i lägenheten är ett par vid namn Malin och Jakob samt två katter och en hund och vi kräver självklart ingen hjälp med djuren (men klappar uppskattas). Vi gillar att vara ute mycket i naturen, se på serier samt spela spel, både dator och sällskapsspel och vi har ibland spelkvällar.
Jakob tycker om CS och sitter gärna vid datorn. Om du får problem med din teknik är han väldigt bra att ha till hands. När han inte spelar dataspel spelar han gärna piano (som är elektriskt och som man kan koppla in hörlurar i). Malin gillar den mer portabla fiolen, och vi respekterar och anpassar ljudvolym och tider efter varandra. Vi tycker om att dricka öl, mysa med katter och laga vegetarisk mat samtidigt som vi dansar till musik, ofta disney, hårdrock eller techno.

Inflyttningsdatum är i början av maj, och det går bra att komma och kolla på rummet innan dess. Vi tänker oss att du som hör av dig är student. Skriv och berätta om dig själv och om du har några frågor om oss, lägenheten eller djuren. Bilder på rum och lägenhet kan skickas.
Lägenheten är rökfri, och vi lägger stor vikt vid att vi som bor här trivs bra ihop och att kommunikationen fungerar. Hyran ligger på 3750:- i månaden och uppsägningstid är två månader. Vid inflytt tas en månadshyra i deposition som återfås vid flytt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala