Luthagsesplanaden 89

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Luthagsesplanaden 89, Uppsala


Hyra:

4600 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

28 m2


Beskrivning

Fantastisk hörnlägenhet i centrala Uppsala
Hyr ut del i nybyggd hörnlägenhet i Uppsala. Lägenheten är belägen på paradgatan Luthagsesplanaden, med fönsterpartier mot söder och väster (våning tre, hiss finns). Promenadavstånd till Ekonomikum; 7 minuter med cykel till centralstationen; nära till ICA Väst, Uppsalas billigaste livsmedelbutik. Rummet har egen ingång, kök och WC - sammanlagd boarea 28 kvadrat. Genomgående hög standard, stort kök, helkaklat badrum. Balkongen delas med andra. Tvättstuga finns i byggnaden. Lägenheten är möblerad, men viss möjlighet finns att byta ut möbler mot dina egna (ett gemensamt förråd finns i huset).

En deposition på två månadshyror betalas in i samband med kontraktskrivning. Depositionen återfås efter en gemensam inspektion av rummet efter utflyttning. Inflyttning kan ske i slutet av januari. Jag kommer att prioritera personer som på förhand vet att de vill bo kvar fram till åtminstone augusti 2016.

Jag er gärna att du skriver en kort presentation om dig själv: berätta om dina planer för 2016, dina studier, din inkomstkälla, och ditt nuvarande boende. Nämn också när du kan/vill flytta in och ut.

Bilden gör inte lägenheten rättvisa. Välkommen på besök!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala