Luthagsesplanaden 89

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Luthagsesplanaden 89, Uppsala


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

Ljus och luftig 2RoK uthyres under sommaren
Hej,
Vi söker dig som är intresserad av att hyra vår lägenhet nu i sommar då vi kommer jobba på annan ort. Lägenheten kommer att finnas tillgänglig från början på juni till slutet av augusti, men exakta datum kommer vi överens om tillsammans. Viktigt att veta är att katt i vanliga fall finns i hemmet, dock ej över sommaren.

Om lägenheten:
Ljus och rymlig 2:a på 5:e våningen med utsikt över domkyrkan och slottet i populära området Majklockan. Lägenheten är på 45.2 kvm med hall, badrum, sovrum, vardagsrum och fullt utrustat kök. Lägenheten håller en hög standard med ett fullgott kök och helkaklat badrum. Planlösning är ljus och luftig med en fransk balkong i sovrummet. Det finns även tillgång till gemensam balkong och tvättstuga på bottenplan.

Lägenheten hyrs ut fullt möblerad och passar lika bra till en eller flera personer. I vardagsrummet finns dubbla arbetsytor samt en stor och mysig bäddsoffa, i sovrummet finns två 120 sängar som kan sättas ihop eller stå separat samt 5 stora garderober. Köket är utrustat med köksbord, micro och köksredskap.

Om området:
Alla lägenheter i området ligger med rummen inåt gårdarna för att få en tyst sida, på innergården finns grillplatser tillgängliga. Fem hundra meter väster om husen finns en stor ICA-butik. Avståndet till stadens centrala delar är mindre än 3 km, från lägenheten tar det ca 20 minuter till fots in till centrum och på cykel kommer man enkelt in till centrum på 10 minuter.

Hyran (inkl. vatten, el, värme och internet) är 7000 kr per månad.
Viktigt är att lägenheten hålls rökfri.

Om det låter intressant är det bara att skicka ett mail.
Möjlighet att få fler bilder och eventuellt komma på visning finns.

Hälsningar
Louise och Hans

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala