Luthagsesplanaden 81A

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Luthagsesplanaden 81A, Uppsala


Hyra:

3900 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

27 m2


Beskrivning

Stilfull, nybyggd etta på Luthagsesplanaden
Hej,

Jag är en juriststudent som vill hyra ut min trevliga lägenhet över sommaren. Den uthyres möblerad, preliminärt 1 juni - 1 september, men datumen kan diskuteras. För den som bor här under sommaren finns eventuellt möjlighet till förlängning under hösten fram till januari, men denna annons gäller just sommaren. Uthyres till en (eller par) skötsam person med stabil inkomst.

Lägenheten är belägen på Luthagsesplanaden 81 A i ett lugnt och trivsamt område, nära till diverse livsmedelsbutiker såväl som anknytningar till centrum och centralstationen precis utanför dörren (bussförbindelser genom Oslogatan samt Rickomberga). Går enkelt att pendla till Stockholm. Vidare ligger både gym (Friskis & Svettis Ekeby) samt ICA Supermarket Väst på behagligt promenadavstånd alternativt två busshållsplatser härifrån.

Lägenheten är byggd 2008 och har en öppen planlösning och ett fräscht kaklat badrum. I huset finns en individuell, ordentlig tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt torkskåp. Det finns gott om garderobsutrymme även för två. Det finns även tillgång till ett källarförråd, cykelförråd samt återvinningscentral.

För honom finns: 50" 3Dtv med FIFA. Även en surroundanläggning à la 1000 W från Panasonic, så kallat 3D-surround med bluray. Svensk, handgjord säng.
För henne finns: Symmetriska, välplanerade möbler som passar väl till den öppna planlösningen. Gott om garedobsplats, helkroppsspegel i hallen och perfekt sminkspegel i badrummet.

I hyran om 3 900 kr/mån ingår bredband (100 mbit fiber) och tv. El och vatten löser vi månadsvis, jag tar inte ut någonting utöver driftkostnaderna och bifogar räkningen varje månad. Snittkostnad om 70 - 100 kronor styck. Hyran betalas förskottsvis. Deposition på en månadshyra betalas efter påskrivet kontrakt men innan tillträde.

Skicka iväg ett mail till mig med information om dig/er så hör jag av mig så fort jag kan. Tveka inte att kontakta mig om ni har några frågor eller vill komma på visning.

Vi hörs!

Stefan

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala