Malma Backe 3G

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Malma Backe 3G, Uppsala


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2


Beskrivning

Möblerad 2:a uthyres tillsvidare
Hej!

Jag hyr ut min min lägenhet eftersom jag fått jobb på annan ort. Tanken är att du kan hyra den med så mycket/lite möbler och tillbehör du vill.
Finns både tvättmaskin och torktumlare i badrummet, diskmaskin i köket och parkeringsplats under tak och med tillgång till eluttag för motorvärmare.

Malma backe som område är lugnt och trivsamt. Nära till ICA i Norby, knappt 10min promenad. Gottsunda centrum med diverse mat- och klädbutiker ligger ca 3km ifrån. Uppsala centrum ligger dryga 4km ifrån, med buss tar det ca 10min. Busshållplatsen ligger precis utanför dörren och bussarna går hela tiden då det är minst 3 olika bussar som passerar hållplatsen.
Om du väljer att cykla in till centrum tar det max 15min. Väljer du att promenera istället så tar det 42min in till Stora torget.

Tycker du om att röra på dig finns det bra träningsmöjligheter, USIF gym och multihall ligger precis över vägen härifrån, 4min promenad. Sen har du nära till både Gula stigen som leder enda till Skarholmen och Stadsskogen samt Hågadalen.
Det har även börjat ploppa upp massa fina matställen med uteservering i och med bostadsbygget här i Rosendal.

Inflyttningsdatum så snart du kan. Jag börjar på mitt nya jobb 11 augusti, så ser gärna att du börjar hyra innan dess.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala