Malmkörarvägen 37

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Malmkörarvägen 37, Uppsala


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

23 m2


Beskrivning

1/2 rum på övervåningen av hus i Vattholma
4500 är för 2 av 3 rum på övervåningen samt hall. Om rummen hyrs ut separat tar jag 2700. - Med ett ULkort som du kanske ändå behöver blir det ca 3500 kr.
Det tredje rummet mittemellan de två används inte. På övervåningen finns (egen) dusch, vc, hall. El, vatten, internet ingår förstås. - Vattholma ligger ca 30 min norr om Uppsala, bra bussförbindelser och Upptåget. 2,5 km elljusspår 2-300 m bort. Bra mataffär, bibliotek, pizzeria. Det är alltså en bit till sta'n, nationerna mm. Å andra sidan är här väldigt lugnt om man vill ha det.
Själv bor jag på nedervåningen i huset. Vi delar kök, vardagsrummet får vi se.
Jag är 61 år, man med två utflugna barn, har rest en hel del, jag har också hyrt ut många gånger förr. Jag skulle uppskatta en hyresgäst som vill stanna ett tag, det är alltid en inkörningsperiod. Kan tänka mig att sänka hyran lite grann om det hela verkar funka och du/ni vill stanna ett längre tag, säg en termin.
Berätta kort om dig själv i mejl så svarar jag så fort jag kan.
Så länge annonsen är uppe finns rummet kvar.

Vid överenskommet avtal lämnas deposition en månadshyra, 2700kr, vilken återbetalas vid utflyttning, kan även användas som betalning på sista månaden som hyresgästen bor kvar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala