Marielundsgatan 3b

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Marielundsgatan 3b, Uppsala


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

44 m2


Beskrivning

Rymlig 1,5a alldeles bredvid centralstationen
Hej,
Jag söker er/dig som är intresserad av att hyra min fina lägenhet i främre Fålhagen nu i sommar. Lägenheten kommer att finnas tillgänglig från början på juni till slutet på augusti. Mer exakta datum kan vi komma överens om tillsammans.

Min lägenhet är en 1,5:a på 44 kvm som ligger en halv trappa upp. Den ligger precis bakom de nybyggda husen vid stationen, så läget kan inte bli mer perfekt. Lägenheten har ett litet sovrum, ett stort vardagsrum och ett rymligt kök som är fullt utrustat. Diskmaskin finns också. Området runt lägenheten är väldigt lugnt och gatan som den ligger på är enkelriktad och sparsamt trafikerad. På baksidan av lägenhetshuset finns en mysig innergård att vara i.

Lägenheten hyrs ut fullt möblerad och i hyran ingår det även el, vatten, värme, wifi och TV. Det går bra att ta med egna möbler om så önskas. I källaren finns det gott om förråd så om du/ni skulle vilja ställa bort något av den befintliga inredningen så går det alldeles utmärkt. I hyran så ingår det även utnyttjandet av gemensamma faciliteter så som t.ex. bastu.

Hyran ligger på 7000kr i månaden. En månadshyra kommer att tas ut som deposition vid uthyrningstillfället. Viktigt är att lägenheten hålls rökfri.

Hör gärna av dig/er via telefon eller mail om ni vill se fler bilder på lägenheten/komma på visning eller om det är något annat ni undrar över.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala