Milstensvägen 100

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Milstensvägen 100, Uppsala

Hyra:

11500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

54 m2


Beskrivning

Ljus och rymlig 2:a i naturnära Herrhagen
Uthyrningsperiod: 2015-10-05 - tillsvidare

Lägenheten som är belägen på vån 2 av 2 är ljus, trevlig och har en egen ingång vilket bidrar till den härliga radhuskänslan. Den öppna planlösningen tillsammans med en generös takhöjd på 2,4 - 3,05 m bidrar till en fantastisk rymd och luftig känsla. Till lägenheten som byggdes år 2012 tillhör en stor terass om ca 20 kvm vilket gör att det finns gott om plats för utemöbler, solstolar, och grill - sommartid blir det som ett extra rum!

Ytskikten är genomgående ljusa i hela lägenheten med ekparkett i samtliga rum.

Köket med vita skåpluckor, svart kakel ovanför svart köksbänk är utrustat med spis, ugn, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin.

Badrummet är stilrent med det vita kaklet på väggarna och svart matt klinker på golvet. Här finns golvvärme samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Parkeringsplats, värme, vatten, digital-tv och internet ingår i hyran. Elen betalas av hyresgästen, vanligtvis ligger kostnaden under sommartid på 200-300 kr och vintertid 500-600 kr.

Herrhagen är ett lugnt och naturnära område med en bra blandning av villor, radhus och lägenheter. Det är också ett område med mycket goda kommunikationer in till centrum eller ut mot Västerås, Enköping och Sala. Alldeles intill finns många butiker, exempelvis: ICA Maxi, ÖoB, Jysk, Rusta, Siba, Apotek, Lindex och Systembolaget.

Lägenheten hyrs ut omöblerad alt. delvis möblerad tillsvidare om allt funkar bra för berörda parter.

Då det bor mycket barnfamiljer i området är det av yttersta vikt att hyresgästen är lugn, skötsam och självklart rökfri.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala