Milstensvägen 17

Uppsala
Lägenhet: 7 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Milstensvägen 17, Uppsala


Hyra:

20000 kr

Antal rum:

7 RoK

Boyta:

193 m2


Beskrivning

Magnifik och representativ familjevilla
I populära Herrhagen i Uppsala ligger detta mycket representativa och vackra Götenehus anno 2003. Husets speciella arkitektur och fantastiska tomt har genomgående en väldigt hög standard.

Inomhus finns generösa och representativa sällskapsytor med fantastisk takhöjd och fönsterlösningar som ger ett både behaglig och härligt ljusinsläpp samt en inbjudande karaktär.

På nedre plan finns en väldigt inbjudande hall, ett stort kök från Vedum med all tänkbar utrustning. En väl tilltagen matsal som angränsar till det stilfulla vardagsrummet med kakelugn och dubbla utgångar till trådgården. Angränsande till vardagsrummet finns även ett bibliotek eller extra rum.

På nedre plan finns även ett hel kaklat badrummet med bastu samt separat tvättstuga med groventré.

På övre plan finns allrum samt det magnifika, helkaklade och väl tilltagna badrummet med Jazzuci och separat dusch samt 3 väl tilltagna sovrum.

En fantastisk representativ men ändå relativt lätt skött tomt på nästan 1000 kvm. Till huset tillhör även en separat garage samt plats för extra bil på tomten.

Herrhagen ligger med närhet till alla bekvämligheter:

Mataffär 800m
Apotek 800m
Skola & dagis 300m
Bibliotek 300m
Busshållplats 200m
Idrottsplats 500m
Vårdcentral 2km (från mitten av 2016 400m)
Centrum 5,5km

Huset hyrs ut omöblerat from 1 Jan och på längre sikt (upp till 3 år)

Hyrs endast ut till stabilt företag eller familj utan betalningsanmärkningar. Deposition på 2 månadshyror, inget kollektiv boende, hvb hem eller företag med flera anställda boende i huset.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala