Murargatan 26C

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Murargatan 26C, Uppsala


Hyra:

8500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

57 m2


Beskrivning

Fin 2:a i lugna Salabacke
Jag hyr ut min mysiga lägenhet möblerad. Lägenheten har en mycket välskött och lugn bostadsrättsförening, med tillgång till tvättstuga och torkrum samt gemensam uteplats och grillmöjlighet.

Hyresobjektet:
Lägenheten är ljus och trivsam 2:a på andra våningen av fyra i fastigheten. Allt är i genomgående ljusa färger och är mycket fräscht inredd med bra förvaring i hallen, balkong med morgonsol.

Hyresvillkor:
Hyran ligger på 8 500 kr och betalas en månad i förskott.
Vatten- och elräkning samt bredband ingår.
Uthyres: 1 aug - 1 maj 2017.

Uthyres även under Europakonferensen, 24-31 juli.
Pris 5 000 kr.

Deposition på en månadsavgift krävs, och kommer att återbetalas till fullo vid återlämnandet av nycklarna, under förutsättning att hyrestagaren inte har orsakat skador på lägenheten/bohaget. Hyresgästen ska stå för egen hemförsäkring under uthyrningstiden.

Hyresgästen:
Hyresgästen ska ha en stabil ekonomi utan betalningsanmärkningar (kreditupplysning kommer att göras innan kontraktsskrivning). Jag ser gärna att hyresgästen har en fast anställning, även om detta inte är ett absolut krav. Hyresgästen ska vara skötsam samt rök- och djurfri.

Välkommen med era ansökningar, som bör innehålla följande: referenser, uppgifter om arbetsförhållande en kortare presentation av dig själv.

Ansökan ska e-postas till nedanstående e-postadress.
Jag tar själv kontakt med de som jag finner passande.
Annonsören har i enlighet med Blockets regler lovat att INTE kräva förskottsbetalning eller deposition innan lägenheten är visad och hyresavtal är skrivet.
Hyr lägenhet tryggt!
Uthyres möblerad

Murargatan 26 C
Visa på karta

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala