Norra Esplanaden 6C

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Norra Esplanaden 6C, Uppsala


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

25 m2


Beskrivning

Pendla till nybyggda fina studentrum i Sala
Här är det perfekta tillfället för tre-fyra personer som vill dela en enorm lägenhet på 166 kvm i Sala, två minuters gångväg från stationen. Man hyr lägenheten per rum (ifall ni vill bo olika länge så kan vi hyra ut ett rum som blir ledigt till en annan studerande). Rummen kostar från 5 500 till 6 000 kr utifrån hur stora de är, det stora vetter mot gården och de två mindre mot gatan.

Lägenheten är nybyggd och fräsch, den stod klar i mars 2015. Den har stora fönster och nästan 3 meter i takhöjd. Här finns totalt tre sovrum, samtliga 10-15 kvm, resten av den stora lägenheten delar man på.

I mitten ligger ett stort kombinerat vardagsrum-kök med inbyggnadsugn (varmluft), mikro och diskmaskin. Det finns stor kyl och frys. Lägenheten har ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin och tumlare.

En trappa ner finns ett arbetsrum och två gillestugor, där man kan sitta och mysa på kvällen. Det finns ett basutbud av kabelteve och möjlighet att teckna eget internetabonnemang via Sala Net.

Sala är en trivsam småstad med många kulturmärkta hus i gammadags stil och all tänkbar service runt hörnet. Härifrån pendlar man lätt både till Västerås, Uppsala och Enköping. Gångavstånd till järnvägsstation, cirka 1-2 minuter.

Intresseanmälan hos AB-hem för denna lägenhet görs via email - du klickar "Mejla annonsören". För att vi skall kunna behandla din ansökan är det av yttersta vikt att följande uppgifter finns med:

- namn (bådas namn om ni är två som skall hyra)
- telefon
- personnummer (obligatoriskt, för kreditupplysningen)
- årsinkomst (jobb/studier/annat)
- hur länge ni önskar hyra

Det är ingen idé att skicka in en intresseanmälan utan dessa uppgifter, för den kan vi inte behandla. Vi uppskattar om ni också berättar lite om er själva och era studier.

Efter ansökan tar vi kontakt med er. Vid seriöst intresse ordnar vi tid för visning. Vi kommer att prioritera tre-fyra vänner som redan känner varandra och hyr alla rummen, men det går även bra att söka som enskild person ett rum och vi försöker då kombinera så att det blir ett bra gäng som bor tillsammans.

Välkommen!

P.S. Tyvärr har vi inga bilder inifrån själva lägenheten, efter den 1 december kan vi ordna visningar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala