Norrtäljegatan

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Norrtäljegatan, Uppsala


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2


Beskrivning

Nyrenoverad 2:a i Fålhagen, pendlarläge
Toppmodern lägenhet om två rum och kök med två balkonger; svalen om 8 kvm med morgonsol och den 7 kvm stora balkogen med kvällssol, som vetter mot den fina trädgården. Högt till tak, 2,70 m, och genomgående hög standard som Hagakök, granitbänkskivor, djupa fönsternischer med fönsterbräden av natursten, ekparkett, hall med klinkergolv samt helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är helt oanvänd och du blir den första som flyttar in!
Ostört och grönt belägen mellan Norrtäljegatan och Frodegatan i Fålhagen, fem minuters promenad från Resecentrum och citykvarteren. Och med konserthuset på Vaksala torg så nära att du hinner hem i pausen. Här bor du centralt utan att få innerstadens nackdelar på köpet. Med S:t Göransparken 50 meter utanför dörren, i skuggan av det klassiska 1910-talshuset Tripolis. Och med en av Uppsalas mest långlivade kvarterskrogar 100 meter åt det andra hållet.
Lägenheten är rök-och djurfri och uthyrs omöblerad.
Månadshyra 9000 kr. Värme, vatten, Telias grundutbud för TV, sophämtning, snöröjning och hemförsäkring ingår i hyran.
Kostnader för telefon och internet samt tilläggsförsäkring (lösöre) betalas separat av hyresgästen.
Hyrestiden är mellan 2016-01-20 tom 2016-12-31 med ömsesidig uppsägningstid om 2 månader. Det finns även möjlighet till förlängd hyrestid.
Krav: Fast inkomst och jobb, referenser och 2 månaders deposition.
Sökanden ska skicka mejl med en kort beskrivning om familjeförhållande, antal medlemmar, jobb, inkomst och referenser samt ange telefonnummer för vidare kontakt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala