Norrtäljegatan

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Norrtäljegatan, Uppsala


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

66 m2


Beskrivning

Stor, central tvåa uthyres under höstterminen
Då jag ska göra en termins heltidspraktik i Stockholm i höst tänkte jag hyra ut min lägenhet i centrala Uppsala under höstterminen.

Lägenheten ligger i ett lugnt område i Fålhagen, ungefär fem minuters promenad till centralstationen och 10 minuter på cykel till Ekonomikum, med både Coop, Willys och Ica på gångavstånd.

Lägenheten är 66 kvadratmeter stor, ligger högst upp i huset och har fönster i öst och väst. Det finns en balkong i väst på sju kvadrat med kvällssol och åtta kvadratmeter privat yta på en loftgång i öst.

Huset är nybyggt och inflyttning skedde 2015, så lägenheten är fräsch och modern. Det finns hiss, diskmaskin, tvättpelare och allt annat som hör en modern lägenhet till. Det är även gott om förvaringsmöjligheter, såväl som i hallen som i sovrummet. Lägenheten är lämplig för 1-2 personer.

I hyran ingår värme, vatten, hushållsel samt bredband och TV-basutbud. Lägenheten hyrs ut möblerad. Uthyrningsperioden är från den 15:e augusti till sista december, med lite flex åt båda hållen beroende på vad som passar bäst.

Du/ni ska vara skötsamma, ha stabil ekonomi samt vara djur- och rökfria. Referenser på begäran.

Hör av er här via blocket vid intresse, gärna så snart som möjligt!

Hälsningar, Erik

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala