Övre Slotts

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Övre Slotts, Uppsala


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Centralt inneboende för en trevlig tjej
Hej
Från 1/8 söker jag ny inneboende till ett rum i vår femma på övre slotts nära domkyrkan.
Tjejen som flyttar ut har bott här i 2 år. Jag hoppas hitta någon annan som tycker att detta kan vara ett bra alternativ till tex studentboende och som kan trivas att bo med oss en längre tid.
Rummet jag hyr ut är inte så stort men fint o fräscht med trägolv, inbyggda garderober och fin utsikt över taken och mot domkyrkan. Rummet ligger i anslutning till hallen. Det är fullt möblerat med säng, skrivbord, lådhurts, hylla och stol. Det finns en liten toalett vägg i vägg som blir som din egen. Både rum och toalett renoverades för 2 år sedan, så det är fräscht o fint. Du har en egen liten matplats precis utanför rummet. I köket har du egen kyl och del i frys. Du har även en egen del av bänkskivan och ett par egna skåp och lådor. Det finns köksgeråd du kan använda men också plats att ta med lite eget för den som vill det.
Du sköter dej själv här och får ett lugnt boende mitt i centrum.
Jag som söker någon hit, bor här själv varannan vecka och med min son varannan vecka. Han är 7 år, så du bör gilla barn. Vi sköter också oss själva men det kan finnas möjlighet för rätt person att i viss mån hjälpa till med ev barnpassning eller andra sysslor hemma mot ett jysst hyresavdrag. Har haft den dealen tidigare och det fungerade väldigt bra då för alla. Referens finns.
Söker en trevlig positiv och lugn tjej, gärna som jobbat extra med barn på tex förskola och studerar inom lärar eller vårdprogram.
Hyran är 4000.-/månad. El ingår, dock ej bredband. Det är 2 månaders uppsägningstid och en deposition tas ut vid avtalsskrivande. Hyresavdrag kan komma att göras för ev hjälp. Du sköter själv städning av dina ytor.
Maila gärna några rader om dej själv och hur jag kan nå dej.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala