Pelargatan 28

Uppsala
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Pelargatan 28, Uppsala


Hyra:

4200 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

93 m2


Beskrivning

Rum i nyproducerad 4:a
Vi hyr ut två rum i vår nyproducerade fyrarumslägenhet på 93 kvm med stor balkong. I lägenheten finns två badrum med toalett och dusch, ett stort vardagsrum, samt kök med tillhörande matsal. Lägenheten ligger på andra våningen, och erbjuder eftermiddag, och kvällssol året om. Hiss finns i bygganden. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, mikrovågsugn, samt ugn. På badet finns tvättmaskin och torktumlare. Sovrummen vi hyr ut är fullt möblerade med säng, skrivbord, skrivbordsstol och förvaringsplats. Varje rum är utrustat med uttag för internet, och hela lägenheten har även wifi. I hyran ingår el, vatten, tv, uppvärmning och internet.

Lägenheten ligger i Luthagen/Stabby på Mimmi Ekholms plats, ca 10 min promenad till Ekonomikum, 15 minuter till Engelska parken och drygt 20 minuter till Blåsenhus. I närområdet finns ett torg med Apotek, Ica och diverse butiker samt en hel del restauranger.

Vilka är vi? Linda läser Masterprogrammet i företagande och ledning på Ekonomikum, och Robert läser psykologprogrammet. Vi är utåtriktade, gillar träning och sociala aktiviteter. Vi har även studerat idéhistoria och filosofi.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala