Tillbaka till lägenhetsannonser i Uppsala

Pensionerad norrländska söker bostad i Uppsalatrakten
Jag söker

Förstahandskontrakt


Minsta antal rum

2 rum & kök


Minsta storlek

50 m2


Maxhyra

7000 kr


Lägenheten söks av: Singel
Hej!

Jag heter Yvonne Sikström, är 73 år och bor i Umeå. Här har jag och mina döttrar sina rötter. Under tjugofem års tid har vi bott på skilda håll; den äldsta dottern flyttade söderöver 1988 och den yngre tre år senare. Idag bor barn och barnbarn i Storvreta respektive Sollentuna. De bästa dagarna i livet är då vi får vara tillsammans, men det geografiska avståndet är en ständig utmaning för oss alla. Därför har jag nu bestämt mig för att börja ett nytt kapitel i livet och flytta ner till Uppsala.

Som yrkesaktiv arbetade jag som barnsköterska varav många år på Norrlands Universitetssjukhus neonatalavdelning (för tidigt födda barn). Jag älskar barn och de verkar älska mig. Privat är tid med familjen och mina vänner det som ger mig energi. Musik och dans har alltid varit viktigt för mig; allt från Melodikrysset på lördagar till logdans och annan livemusik. Att resa är också spännande, speciellt de ovärdeliga resor jag och döttrarna har gjort då någon av oss fyllt jämt. Favoritresemålet är sedan några år tillbaka Kroatien.

Som person är jag mycket skötsam, omtänksam och en glad och trevlig granne. Jag är rökfri och spelar inte musik eller har TV:n på full volym. För mig är det naturligt att man hjälper och respekterar varandra som intillboende.

Min högsta önskan är att på ålderns höst få leva närmre mina barn och barnbarn. En lägenhet åt mig i Uppsala med omnejd skulle uppfylla den drömmen för mig och min familj.

Inlagd av av Yvonne
Telefon: 0702220571

Maila annonsören