Petterslundsgatan

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Petterslundsgatan, Uppsala


Hyra:

8500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

39 m2


Beskrivning

Möblerad tvåa i Fålhagen, långtidskontrakt
Fräsch tvåa uthyres i minst ett år, kanske förlänger vi med ett år till. Tillträde i mitten av augusti, men vi önskar skriva kontraktet nu. Lägenheten ligger på första våningen i ett hus byggt 2007 på Petterslundsgatan. Cirka tio minuters promenadväg till centralen och någon minut längre för att gå till centrum. 300 meter till närmaste mataffär.
Trevlig och öppen planlösning med stora fönster och mycket ljusinsläpp. I sovrummet finns 120 cm bred resårsäng och ett litet skrivbord, i vardagsrum/kök finns bäddsoffa med divan, ger plats åt två sovande gäster. De flesta möbler var köpta för två år sedan, dock inte köksbordet som är äldre. Det finns plats vid bordet för sex personer. I badrummet finns dusch, tvättmaskin och torktumlare. På balkongen finns en liten sittgrupp för två.
Lägenheten uthyres fullt möblerad och med alla nödvändiga husgeråd.
Hyran är 8 500 kronor per månad, plus att man betalar sin egen el som vi debiterar i efterskott när vi har betalat räkningen. Nuvarande förbrukning är cirka 250 kr/mån.
Ingår i hyran gör värme, vatten, varmvatten, internet (250 mbit/s) samt kabelteve med Com Hems basutbud (18 kanaler). Teveapparat ingår dock inte.
Vi kommer att ta en deposition i samband med att kontraktet skrivs, och i samband med tillträdet i mitten av augusti tas förskottshyra. Varmt välkommen att höra av dig via mejl och berätta vem du är. Visningar kan ordnas med kort varsel om så önskas.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala