Rackarbergsgatan 18

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rackarbergsgatan 18, Uppsala


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Roomie sökes till lägenhet på Rackarberget
Roomie, rumskamrat, kombo, vaddetnuheter osv - jag söker helt enkelt någon att dela min lägenhet med! Det är en tvåa på Rackarberget med två separata rum + stort kök och stor hall. Lägenheten är nära stan och med Folkes livs på krypavstånd. Jag hyr helst ut rummet delvis möblerat, men det går att diskutera. Tid för inflytt kan också diskuteras, men runt augusti/september vore bäst. Rummet är ca 15 m2 stort och har två garderober, men du kommer också så klart att ha tillgång till resten av lägenheten + förråd. Jag vill hellre hitta någon att dela lägenheten med än att hitta en inneboende!
Första kontraktet kommer att vara på tre månader, men om allt fungerar bra så är det en stor chans att det förlängs!

Lite kort info om mig:
- Jag tycker om att ha det fint hemma, men kan vara lite slarvig. Kompenserar damm i hörnen med nya snittblommor varje vecka.
- Tycker att ost och vin är en fullständig måltid alla dagar i veckan.
- Är just nu heltidare inom studentkåren, men pluggar annars till agronom på SLU. Spenderar därför inte så mycket tid hemma och hänger lite för ofta på nationspubar och fester.
- Prenumererar på SvD, Land och Gods och Gårdar.
- Lyssnar helst på P2 på morgonen, men kan anpassa mig så länge jag slipper P3.
- Vill gärna bo med någon som vill vara lite social i alla fall. Om du bara vill sitta inne på ditt rum och aldrig hänga i köket och klaga över livet så kommer vi nog inte fungera ihop.
-

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala