Rackarbergsgatan 18

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rackarbergsgatan 18, Uppsala


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

Omöblerad tvåa på Rackarbergsgatan
Fin och mysig tvåa på 55 kvm på Rackarbergsgatan 18 uthyres korttid. Lägenheten har sovrum, vardagsrum (som man kan använda som ett till sovrum om man vill) med fransk balkong, kök med plats för matbord, nyrenoverat badrum och rymlig hall (se planlösning i bilder). Lägenheten ligger 1 tr upp. Perfekt för den som behöver ett trevligt boende snabbt mitt i Uppsalas studentkvarter med närhet till centrum.

Rackarberget är ett gammalt och klassiskt studentkvarter i Uppsala som befolkas till 100% av andra studenter, samtidigt som det är det lugnt och mysigt. Mataffär, grönska och innergård finns runt hörnet. Lägenheten ligger nära campus som Ekonomikum, Engelska Parken och Blåsenhus. Dessutom bor man mycket nära Ekonomikumparken ett annat väldigt populärt studenthäng!

Lägenheten uthyres från 5e september till månadsskiftet september-oktober till rabatterad hyra eftersom det gäller så kort tid. Vi är två nyligen examinerade studenter som ska flytta till Stockholm och därför vill hyra ut vår Uppsala-lägenhet under uppsägningstiden.

Hyra: 4500 kr + elkostnad (ca 150 - 200 kr). Hyran är till rabatterat pris (ordinarie hyra 5161 kr). Vatten ingår.

Det finns möjlighet att få komma och titta på lägenheten.

Hör av dig om du är intresserad eller vill se mer bilder! Vi föredrar att du mejlar eller smsar i första hand, och svarar så snabbt vi kan.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala