Rosendalsvägen 4a

Uppsala
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rosendalsvägen 4a, Uppsala


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

85 m2


Beskrivning

Mysig, möblerad 4a uthyres juni tom aug
For English scroll down.

Nu närmar sig sommaren och vi fyra som bor här far ifrån Uppsala för jobb och äventyr. Då lämnar vi vår lägenhet, en nybyggd 4a i Rosendal, till förfogande för andra om det så är en familj eller några polare!
Lägenheten ligger på fjärde våningen (det finns hiss), har 3 sovrum och är på ca85 m2 med alla tänkbara bekvämligheter:
-fullt utrustat kök, diskmaskin samt 2 kylskåp/frysar
-badrum med dusch/toalett/tvättmaskin/torktumlare
-enskild toalett
-solig balkong i söderläge

Lägenheten hyrs ut möblerad och i hyran ingår wifi, el, varmvatten...rubb o stubb helt enkelt!

Det ena sovrummet ligger på sydsidan och är ca 17m2 stort. Där står en 160cm säng som är utrustad med 4 lådor i botten. Det finns en byrå och garderob så gott om plats för kläder! Från detta rum kommer man även ut till vår mysiga balkong.

Det andra rummet ligger även det på sydsidan och är på ca 10 m2. Där finns det en 120cm stor säng samt garderob och byrå.

Det tredje rummet ligger i nordligt läge och är ca 15 m2 stort. Det finns två garderober samt en säng på 140cm som passar par såväl som personer som gillar gott om plats.

Planlösningen i resten av lägenheten är relativt öppen. En matplats i anknytning till köket med kökssoffa och bord som kan dras ut så 10pers sitter bekvämt. På andra sidan köket kommer man ut till vardagsrummet där det finns vinylspelare och stereo. Här finns även en fransk balkong.

Rosendal är ett nybyggt område med närhet till gym, tennis/squash, basket, yoga studio etc. Det finns lite restauranger i området och närmaste livsmedelsbutik ligger 5 min bort på cykel, stormarknad hittar man i Gottsunda centrum alternativt boländerna. Området är beläget mitt bland uråldrig skog med mysiga promenadstråk och löpspår i alla längder.

Till centrum tar det 10 -15min på cykel, det går även bussar var sjätte min under dagen, lite glesare vid kvällstid. Bussen till centralstationen tar 10-15 minuter beroende på trafiken.

Om ni har lite gröna fingrar är det ett super plus, då kan vi lämna lite växter här som ger mycket kärlek av lite kärlek!

Hör av er vid intresse!

Summer is coming and the 4 of us living here are leaving Uppsala for adventures and work. Therefor we give the opportunity to others to enjoy this newly built apartment for the summer, perfect for a family or a group of friends!
The apartment of approx. 85m2 is located on the forth floor (there is an elevator), has 3 bedrooms and all the comfortable utensils you could need:
-fully equipped kitchen including 2 fridges/freezers and a dishwasher
-bathroom with shower/toilet/washing machine/dryer
-single toilet
-sunny south side balcony

//Linnéa & Nils Mårten

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala