Rundelsgränd

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rundelsgränd, Uppsala


Hyra:

3019 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

13 m2


Beskrivning

Centralt rum, endast SNERIKES medlemmar
Hej!

Jag söker en person som är medlem i Snerikes nation som vill hyra mitt rum under perioden november 2015 - augusti 2016.

Rummet ligger mycket centralt, i Stavenowska huset, precis ovanför Snerikes nations bibliotek.
Rummet är i en dublett vilket betyder att du får dela kök och badrum med en annan hyresgäst, för närvarande en tjej.
Rummet i sig är ungefär 13 kvadratmeter stort men med hall, badrum och kök blir det nästan dubbelt så stort. Det är högt i tak, jag har två fönster, ett mot vägen och ett mot innergården. Rummet kommer att hyras ut omöblerat. Det enda som kommer vara kvar är ett skrivbord, en lampa och mörkläggande rullgardiner som du gärna får göra dig av med om du hellre vill använda dina egna möbler och dekorera fritt!

Ett extra plus med att bo just här är att du har biblioteket en trappa ner. Du behöver alltså inte ta dig ut i det kalla vintervädret utan kan i stället ta med dig ditt eget kaffe och sätta dig på biblioteket och plugga! :)

Hyran ligger på 3019 kronor per månad och jag kommer inte att begära någon extra hyra. Det är alltså samma hyra som jag har betalat under tiden som jag bott där.

Om du vill ha mer information eller bilder så kan du gå in på http://snerikes.se/bostader/vara-omraden/ och kolla in Stavenowska! :)

Det enda kravet som finns är att du är medlem i Snerikes nation. Jag får tyvärr annars inte hyra ut det till dig. Och detta kommer att kontrolleras innan vi skriver kontrakt så hör inte av dig om du inte är medlem, tack! :)

Hör gärna av dig!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala