Salabacke

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Salabacke, Uppsala

Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

Charmig 2:a i Salabacke uthyres 1 år - 1 feb
Charmig 2:a högst upp i attraktiva Salabacke uthyres möblerad i ett år med möjlighet till förlängning. OBS! Snabb inflyttning - 1 feb!

Lägenheten ligger i ett av Uppsalas mest charmiga områden där grönska och äppelträd finns runt knuten sommartid och det är lika mysigt på vintern. Här bor du ogenerat med utsikt över en stor park. Bussen går snett över gatan var 15:e min och tar dig in till stan på 10 min.

Lägenheten är möblerad med 1 sovrum med dubbelsäng (180 cm), ett sällskapligt vardagsrum och ett rymligt kök. Badrummet är utrustat med badkar och hallen rymmer mycket förvaring.

Lägenheten passar singel eller par alt. 2 studenter som kan tänkas dela sovrum.

I hyran ingår värme, vatten, hemförsäkring och TV från Com-Hems kanalutbud. Parkering finns gratis utanför. Gemensam tvättstuga i källaren med 2 stora tvättmaskiner, torktumlare samt torkrum.

Uthyresperiod: 12 månader med chans till förlängning.
Från 1:a feb 2016 - 1:a feb. 2017. Hyra: 12500 / mån.
Du ska kunna hyra i ett år för att vara aktuell. Därefter tillämpas 3 månaders uppsägningstid.
Deposition: I samband med att vi skriver kontrakt så överför ni en deposition på 1 1/2 månadshyror. Denna deposition återfår ni i samband med att ni flyttar ut från lägenheten förutsatt att lägenheten och dess interiörer återlämnas i samma skick som vid tillträde.

Ni/du ska vara rök- och djurfria, lugna ansvarsfulla och respektfulla mot grannar och omgivning. Fast inkomst är ett krav och självklart fri från betalningsanmärkningar samt beredd att ta hand om min lägenhet som om den vore din/er.

Tveka inte att höra av er vid intresse, maila utförlig information, samt relevanta referenser om så finns, så jag hör av mig om du verkar vara en passande hyresgäst.

Med vänlig hälsning

Ava

Charming 2 bed apartment 10 mins from city centre by bus.
Minimum 1 year let. Suitable for single or couple household. No kids older than toddler. Write me an e-mail with description of yourselves and include references if available. 1 1/2 months deposit.

Best regards / Ava

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala