Sehlstedtsgatan

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sehlstedtsgatan, Uppsala
Hyrdes ut: 2022-06-01
HyraHyra:

6900 kr

RumAntal rum:

1 RoK

BoytaBoyta:

20 m2

Beskrivning


Vi hyr ut vår etta i ett litet hus bredvid vår villa. Bostaden ligger i ett mycket lugnt och skönt villaområde i Nyby/Uppsala. Lägenheten är nyrenoverad, fräsch och är fullt möblerad. Du har en egen toalett, dusch samt en kokvrå med kyl och frys med möjlighet till enklare matlagning. Du har även tillgång till en egen tvättmaskin och torkställ. Det finns en stor trädgård som du också har rätt till att utnyttja, bl.a under sommartider.

Kollektivtrafik:

I nära anslutning till bostaden finns det två olika busslinjer, nr. 2 (Gamla Uppsala) och nr. 3 (Östra Nyby) som når centrala Uppsala på 10-15 minuter, med förmånligt varierande busstider. Från bostaden är det lika långt till båda busshållplatserna med ett gångavstånd på cirka 4-5 minuter.

Livsmedelsbutiker o.d:

På gångavstånd från bostaden finns Gränby staden och Heidenstamstorg med stort utbud av matvarubutiker (bl.a. city gross, Ö&B, Willys och ICA) och olika restauranger (bl.a. Chop chop, Pizza Hut, Max och McDonalds).

Hyra: 6 900 kr/mån

I hyran ingår:

El

Vatten

värme

Internet 100 m/bit

Obs! FRI PARKERING (en plats, dock måste du vara skriven på adressen)


Övrig information:

I bostaden tillåts endast En stadigvarande hyresgäst att bo. Är ni fler en 1 person om önskar hyra bostaden finns det en möjlighet att ni kan få gör det efter hyresvärdens godkännande och påskrift av kontrakt och nya villkor.

Deposition ska betalas inom en vecka efter det att parterna har signerat hyresavtalet. Depositionen motsvarar en månadshyra.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala

Rapportera fel