Sernandersväg 13, 75262Uppsala

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sernandersväg 13, 75262Uppsala, Uppsala


Hyra:

5800 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

57 m2


Beskrivning

2:A med balkong
Jag ska hyra ut min lägenhet i Flogsta från månadsskiftet februari / mars och ett år framåt. Lägenheten är en hyresrätt (HSB) i Flogsta, ett område där många studenter bor. Huset har dock inga studentbostäder och är ett väldigt lugnt hus att bo i.

Lägenheten har ett stort sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns också fyra garderober. I sovrummet finns dörren till balkongen, som är stor och ligger så att den har morgon-/förmiddagssol.

Badrummet renoverades för ett drygt år sedan och har en tvättmaskin som ingår i hyran. Tvättstuga finns också att boka i källarplan.

Köket har plats för bord med fyra stolar, köksluckorna byttes för något år sedan och både spis och kyl/frys är fräscha. Här finns också en diskmaskin.

I hallen finns städskåp, linneskåp och en dubbelgarderob. Här finns också avhängning på hatthylla och plats för att möblera ytterligare med tex garderober eller en byrå.

Vardagsrummet är stort och blev ommålat precis innan min inflytt i maj. Möjligen kommer parketten att slipas/bytas ut kom kort.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala