Siktargatan 10

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Siktargatan 10, Uppsala


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

37 m2


Beskrivning

Ljus och fräsch etta med centralt läge
Jag kommer att hyra ut min lägenhet från och med 1 Februari till och med 30 April 2016. Lägenheten är en ljus och fräsch etta på 37 m2, belägen på andra våningen, med en stor balkong mot innergården. Området är lugnt och skönt och det förekommer inga störande ljud utifrån. Läget är optimalt då det är promenadavstånd till centralstationen, centrala Uppsala och stadsträdgården. En välsorterad Willysbutik ligger även 5 minuter bort.

Lägenheten går i vitt och har ett stort helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Då planlösningen är välgenomtänkt finns även en rymlig köksavdelning utrustad med ny diskmaskin, kyl och frys.

I lägenheten finns en 120 cm bred säng, en soffa med fotpall, köksbord samt fyra stolar, en bokhylla som fungerar som rumsavdelare och en tv samt balkongmöbler. Förutom möblerna är lägenheten helt urplockad på mina personliga tillhörigheter.

Hyran är 7500 kr med en månads depositionsavgift. I hyran ingår el, värme och bredband.

Jag letar efter en ansvarstagande rök- och djurfri hyresgäst.

Om du tycker att lägenheten låter intressant är du mer än välkommen att kontakta mig. Skriv gärna en kort presentation av dig själv så hör jag av mig. Jag kommer att försöka hitta en lämplig hyresgäst och skriva kontakt så fort som möjligt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala