Solskensgatan

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Solskensgatan, Uppsala


Hyra:

3200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Inneboende sökes grönt centralt billigt
Ett fräscht ljust rum på 12 m2 i en helt nyreronoverad tvåa ( den blev det för 6 månader sedan) hyrs ut under hösterminen 2016 tills den 30 december 2016 med stor möjlighet till förlängning eller tills vidare om allt fungerar bra.Hyrs ut till en lugn och skötsam studentska.En månads deposition krävs som återfås vid utflytt.
Rummet är möblerat:säng, bord, stol, arbetslampa, hyllor, spegel, garderober.
Du får också din plats i köket (köksgeråd ingår) och får äta i köket, jag äter i mitt rum, då mitt rum är större.
Hyran ligger på 3200kr och inkluderar varm-(som beräknat i hyran)-kall vatten, värme, el., diskmedel, toapapper, rengöringsmedel, tillgång till modern tvättstuga och låsbart cykelförråd.Delat duschrum.Tillgång till WIFI (öppen fiber) ska diskuteras senare.
Huset ligger i det lugna, mysiga och gröna kvarteret Diset (Solskensgatan) med gång/cykel avstånd till centrum- 2,5km. Lidl och Willy:s har vi närheten.
Jag är en lugn, trevlig, lagom social, ansvarfull och pålitlig kvinna, högutbildad i humaniora.I Stockholm bor mina barn och barnbarn, då jar är ofta i Stockholm, förmodligen bor i några månader där och kommer till Uppsala sporadiskt.

Dessutom är jag ganska liberal vad gäller dina släkt och kompisar som ibland kommer på besök eller ibland övernattar vid behov, förutsatt att det är utan mycket oväsen och rent och städat efter deras vistelse.
Extramadrass och luftmadrass finns det.

Väldigt bra bussförbindelser:

Buss N1 går till City och Ultuna
buss N9 går till City och Luthagen

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala