Solskensgatan

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Solskensgatan, Uppsala


Hyra:

3200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Rum uthyres grönt centralt billigt
Ett fräscht ljust rum i en helt nyrenoverad tvåa (den blev det för 8 månader sen) hyrs ut till en lugn, skötsam, pålitlig och ansvarsfull KVINNLIG student,ICKE RÖKARE,INGA HUSDJUR.
Rummet hyrs ut under höstterminen 2016 eller under höstterminen 2016 och vårterminen 2017 med stor möjlighet till förlängning.De som hyr under två terminer prioriteras.
Rummet är på 12 m2 och möblerat.Du får din egen plats i köket.Köksgeråd ingår.Du får gärna äta i köket ,då ditt rum är mindre.Vi delar på duschrummet.
Huset ligger i i det gröna mysiga och lugna kvarteret Diset (Solskensgatan), cykel-gångavstånd till centrum- 2,4 km.Lidl och Willy, s har vi i närheten.
Hyran ligger på 3200 kr och inkluderar el.,varm-kall vatten, värme, diskmedel, toapapper, rengöringsmedel vid behov, tillgång till modern tvättstuga och låsbart cykelrum.
Deposition på en månads hyra krävs (lägenheten är nyrenoverad) som betalas vid inflytt och återfås vid utflytt (om inget är skadat) samt besiktningsprotokoll upprättas.Hyran betalas månadsvis i förskott.
Jag använder mobilt bredband.Men om du bor under två terminer, beställer jag WIFI,(huset har öppen fiber),och vi delar på avgiften.Om du hyr bara under en termin, då måste du skaffa dig något annat typ av bredband, kanske mobilt som jag.
Jag är lugn, trevlig, lagom social, pålitlig och ansvarsfull kvinna, högutbildad i humaniora.Mina barn och barnbarn bor i Stockholm, då är jag ofta där.Förmodligen bor jag i några månader i Stockholm (familjeangelägenheter) och kommer till Uppsala sporadiskt.
Dessutom är jag ganska liberal vad gäller släkt och vänner som ibland kommer på besök eller ibland övernattar (bara kvinnliga) vid behov, förutsatt att det är utan mycket oväsen och rent och städat efter deras vistelse. Extramadrass och luftmadrass finns det.

Ömsesidig respekt är önskvärd.

Buss N 1 går till City och Ultuna
Buss N 9 går till City och Luthagen

Sorry, jag svarar endast dem som jag finner mest lämpliga som hyresgäster.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala