Stagneliusgatan 11

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stagneliusgatan 11, Uppsala


Hyra:

10925 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Uppsala - 2 rok - tillsv - 10 925 kr/mån
Nyrenoverad och rymlig 2:a i toppskick med öppen planlösning

Rymlig tvåa, helt nyrenoverad med mycket hög standard. Alla golv av naturmaterial ekparkett och klinkers. Belägen i området Löten, kvarteret Bellman. På bekvämt cykelavstånd från Uppsala centrum (ca. 2 km) och bra förbindelser med hållplats för två olika stadsbussar alldeles utanför. Välsorterad matvaruaffär, apotek, vårdcentral, restaurang med mera i litet närcentrum på 400 meters avstånd. Gröna innergårdar med lekplats och grill.

Uthyres pga utlandsjobb. OBS! att lägenheten uthyres omöblerad - bilderna är tagna före flytt och visar därför möbler. Ger dock samtidigt en fingervisning om hur stora utrymmena är.

Köket är helt nyrenoverat och all utrustning är som ny (2014). Diskmaskin och inbyggd ugn, mikro och induktionshäll. Öppen planlösning, där köket förbinds med yta för sittplats och vardagsrum. Utgång till inglasad balkong.

Vardagsrummet är ljust med många fönster, vitmålade väggar och golv av ekparkett. Det ligger i direkt anslutning till matplats och kök.

Sovrummet vätter mot en lugn baksida och har två stora fönster med fint ljusinsläpp. Här finns utrymme både för dubbelsäng och ytterligare möblemang.

Badrummet är rymligt, med dusch, förvaringsskåp och spegelklätt badrumsskåp med belysning. Golv av klinkers och väggarna i kakel med mosaikdetaljer. Handdukstork och tvättmaskin.

Den separata klädkammaren är på cirka 5 kvm och har väggfast inredning för både hängande och vikta kläder samt skoskåp.

Hallen har gott om skåp och förvaringsytor, väggarna har vitrandig tapet och golvet består av ekparkett.

Balkongen är inglasad och ligger i väst, mot en lugn innergård. Utrustad med nylagd trätrall, vädringsstång och eluttag. Här finns plats för växter och en liten sittgrupp. Balkongen kan nås från såväl kök som vardagsrum.

Bredband samt normalförbrukning av el ingår i hyran.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala